Questions tagged [bug]

Indicates you've found an erroneous or unexpected behaviour in the system that needs to be fixed.

Filter by
Sorted by
Tagged with
0
votes
0answers
41 views

The tag [número-gramatical] wasn't showing up as a suggestion

I was trying to add número-gramatical to an old question, and no matter what I typed in the tag input area, I could not get this tag to come up as a suggestion. I tried the first part, I tried ...
4
votes
0answers
35 views

Nuevo comportamiento del indicador de Pending Reviews

Como algunos de vosotros habréis notado (espero), desde hace algunas semanas el indicador de las colas de revisión se comporta de manera distinta. Los cambios se explican en este hilo de Meta: What ...
1
vote
0answers
38 views

Content of previous post is there when I click “ask (new) question”

Lately whenever I'm going to create new post I see in the textboxes (title and content, in case it is a question) my latest post. I understand that sometimes the content gets saved as a draft, but ...
2
votes
1answer
71 views

Empty suggested edit?

I just reviewed a suggested edit that consisted in nothing: In https://spanish.stackexchange.com/review/suggested-edits/12155: we see no split view to distinguish the changes, like all suggested ...
6
votes
1answer
70 views

In Meta, tag links with non-English characters do not work

Here in Spanish Language Meta we are unable to use [tag:XX] to refer to tags with non-English characters: españa etimología solicitud-de-término While others do work: colombia Could ...
3
votes
2answers
33 views

Why 8 appear on review and the list is empty

I have 8 in the review notification but when I go to that page the list have zero Why appear that 8 there?
3
votes
1answer
31 views

The first 6 items in the navigation menu on the right side, all point to the first section

I found a small issue with the FAQ page. Basically, the first 6 items in the navigation menu on the right side, all point to the first section. If you know a bit of HTML and look at the source code, ...
5
votes
2answers
138 views

Diacritic accents in links and tags

I've noticed that SE can't deal with links nor tags which has a character with diacritic accent in it. About links, I feel it's important to allow this as RAE website needs the accent and depending ...
5
votes
1answer
47 views

Reviewing first questions only shows one result

As you can see in the above image there is only one result when you are trying to review first questions and I'm pretty sure Bird Jaguar IV is not the only one with a first question in the site. Is ...
2
votes
1answer
39 views

Long tag names don't display properly

In an answer to another meta question, I made an example of a long tag name that didn't render properly: request-to-translate-three-words-from-english-to-spanish I tried doing this on StackOverflow ...