6

Here in Spanish Language Meta we are unable to use [tag:XX] to refer to tags with non-English characters:

While others do work:

Could it be fixed? Our language contains many of these and the [tag:XX] syntax is very useful here in Meta when we are discussing about tags (for example here).

This has been reported in Meta Stack Exchange but as a feature-request, but it works in other sites (see it in French) so I do think that this is a bug.

| |
  • I think this came up before, but I can't find reference to it now. I think the thing to do is to get the attention of an SE employee who can fix it, as was done on the main site. – Flimzy Nov 7 '16 at 11:41
  • @Flimzy I did it in Meta SE and Marc Gravell commented on it, but never came back with an update. I added a bounty to draw attention and still nothing, so let's see if Oded sees this post (I think he keeps track of bugs in all Meta sites). – fedorqui 'SO stop harming' Nov 7 '16 at 12:20
4

We have a per-site setting that tells whether non-ASCII characters are supposed to appear in tags or not, it was (mistakenly) set to "no" in this site. Fixed now:

| |
  • Great one, Konamiman! Thanks a bunch : ) I see I have to update the posts with some random edit to have the tags rendered. – fedorqui 'SO stop harming' Nov 15 '16 at 11:24
  • If it's a small amount of posts, I can "rebake" them myself, just tell me the urls – Konamiman Nov 15 '16 at 11:24
  • No problem. It was just ¡Ordenemos las etiquetas! and I already did that because it also needed removing now unnecessary links. – fedorqui 'SO stop harming' Nov 15 '16 at 11:26

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .